Un altfel de prim-ministru.

      Sa recunoastem, v-a tras-o, Dragnea!

       Cand toti urlau ca dementii ca nu vor un premier penal (gandindu-se ca Dragnea sau Ponta ar avea anumite ambitii), cand Iohannis afirma raspicat ca nu va desemna un premier penal, cand tinerii frumosi si imbecili de pe FB urlau, aparu nominalizarea : Shhaideh (https://ro.wikipedia.org/wiki/Sevil_Shhaideh) .

         Mutare de sah mat : nu e „penala”, nu a plagiat, nu apare nimic in presa de scandal (anterior nominalizarii) si are si certificat de buna purtare oficial de la SRI (ca doar a mai avut functii publice unde se cerea) si, in felul ei, e un tehnocrat cu excelente referinte profesionale.

     Altfel spus : e femeie (prima in functia de premier), e de etnie turca si e musulmana. A, e casatorita cu un sirian care reuseste sa faca afaceri imobiliare in Siria, in plin razboi. Mai mult, din cate stiu, se pare ca sotul e in relatii extrem de bune cu SUA si NATO, stapanii Romaniei. Are si o bursa Soros, fapt care pentru alti politicieni nu a constituit, pana acum, un impediment.

        Si, bineinteles, presedintele ales, el insusi etnic german, el insusi de alta religie cu a majoritatii, el insusi cu niscaiva probleme imobiliare cu iz penal, el insusi bagat pana in gat in afaceri imobiliare, luand lumina de la ex-presedntele care datorita violurilor repetate la adresa Constitutiei a bifat doua suspendari, inexplicabil trage de timp cu nominalizarea, creand artificial o criza a carei prima consecinta e deprecierea leului in raport cu orice moneda. Pentru ca unii nu accepta democratia decat cu „ai lor” la putere!

       Si, brusc, ce e mai urat si abject iese la suprafata in tinerii frumosi de pe FB : intoleranta fata de cei de alta religie, misoginismul, islamofobia, xenofobia. Parca nu mai sunt chiar asa „frumosi”.

           Da, v-a tras-o Dragnea, frumos!

         Va doresc succes in a va obisnui cu un altfel de premier, unul curat si, iata, competent. Va doresc succes in a intelege democratia si ce implica ea.

Vox populi, vox dei…

Despre euroscepticus

"Nu va spun cum sa ganditi, va spun cum gandesc eu. E vorba doar de mine."
Acest articol a fost publicat în Rubrica contondenta! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu